Beskrivning
Cannelloni är fyllda pasta tuber som sägs vara från syd Italien, ursprungligen från staden Sorrento, men är även en traditionell rätt i Emilia-Romagna. Det anses vara en av de yngsta rätterna i Italiens historia. Man tillverkar pastaplattor som man sen tillsätter fyllningarna på och sedan rullas de för hand.
De mest traditionella fyllningarna i en Cannelloni är de med köttfärs och tomatsås eller ricotta och spenat. Genom historien är det en rätt som varit populär att servera vid speciella tillfällen eller högtider. Men om du frågar oss, så tycker vi att den passar bra alla dagar i veckan.
Förpackningsstorlekar:
Storköksförpackning (styckfrysta): 7,5kg
Fyllning:
Ricotta/Spenat
Ricotta / Karljohan/ Persilja
Ricotta / Kantarell / Västerbotten
Ricotta / Soltorkad tomat / Basilika
Vegetariska Lasagnerullar (svamp, tomat, sojafärs, ost, vin)